Общинският съветник от коалиция ПП-ДБ и Спаси София Благовест Георгиев, който

...
Общинският съветник от коалиция ПП-ДБ и Спаси София Благовест Георгиев, който
Коментари Харесай

Общинарят, блъснал кола и избягал: Бях предаден от много хора, които се довериха на жълти новини

Общинският консултант от коалиция ПП-ДБ и " Спаси София " Благовест Георгиев, който аргументи злополука и след това избяга от мястото, две седмици след случилото се написа нещо като позиция в профила си във Facebook. След като беше заловен от полицията, Георгиев отхвърли проби за алкохол и опиати. След случая той резервира безмълвие, не разгласи по какъв начин ще постъпи и дали ще напусне СОС. До случилото се беше член на комисията по превоз и пътна сигурност. 

В позицията си Георгиев обявява, че " има вяра, че истината ще излезе нескрито ".

Накрая декларира единствено:

" Хората, които ме познават добре знаят, че постоянно поемам отговорност, което ще направя и в този момент! "

Говори, че е предаден от хора, които са се доверили на " жълти вести и откровени неистини ".

Подчертава, че ПТП-то е било леко и без потърпевши. Действително става дума за обстановка, при която автомобилът на общинаря минава в насрещното и се забива в друга кола, като съществено поврежда дясната ѝ страна.

Ето и цялата позиция на Благовест Георгиев

" Когато ти е най-трудно, се вижда на кого можеш да разчиташ без значение от събитията.

Да, участвах в леко ПТП без потърпевши, единствено с нанесени материални вреди.

Запазих безмълвие две седмици, тъй като претърпях тежко публичния линч, което се отрази на здравословното ми положение.

Бях предаден от доста хора, които се довериха на жълти вести и откровени неистини, за което цената заплащат най-близките ми.

Вярвам, че истината ще излезе нескрито!

Хората, които ме познават добре знаят, че постоянно поемам отговорност, което ще направя и в този момент! "



Според тълкуванието на Борис Бонев в понеделник следобяд пред бТВ Благовест Георгиев към този момент бил декларирал, че ще се поеме отговорността. 

" Ние първи реагирахме, този човек няма място в Общинския съвет.  Надявам се, че това значи, че ще подаде оставката ", разгласи още Бонев.

После добави по какъв начин от ГЕРБ пишели редица статуси за този човек, само че за обстоятелството, че " Стефан Спасов, общински консултант от нашата група, беше напрактика пратен за три в болница с комоцио от протестиращ против ремонт на бул. " Патриарх Евтимий ", не последва безусловно нищо ".

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР